Weer aan de slag!!

Na een vakantie is het meestal wel weer even wennen om aan de slag te gaan, maar over het algemeen ben ik wel weer zo gewend. Ik doe immers alleen maar dingen die ik leuk vind!

Maar dit jaar was het toch anders! Ik heb enorm moeten wennen om de draad weer op te pakken. Ik zat voor mijn vakantie in een hele toffe flow, maar ik kreeg het na de vakantie maar weer moeilijk opgepakt. Was ik niet uit gerust? Had ik geen goede vakantie gehad?Had ik in mijn vakantie de verkeerder flow te pakken?? Nee, van dit alles……helemaal niets.

Ik had een geweldige vakantie gehad. Ik was nog naar een “Summercamp” geweest en kwam met een partij energie terug en een rugzak vol bagage. Nee dat was het allemaal niet!

Ik realiseerde mij hoeveel ik het samen met mijn geliefde op pad gaan gemist had. Het was 10 jaar geleden dat wij (nou 2 keer een week dan) samen op vakantie waren geweest. Ik heb de afgelopen jaren veel gereisd, maar dit was steeds deels voor het werk (TOPPIE), maar niet mijn mijn geliefde.

De 4 weken die wij door Denemarken hebben trokken met onze camper, gaf mij een zeer dankbaar gevoel. De vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt. De dagen te vullen zoals wij dat wilden! De reis aan te passen omdat het nu eenmaal niet volgens een schema hoeft!

Super!!

Om op hele mooie plekjes neer te strijken. Het was heerlijk!! Ik realiseer mij nu nog des te meer, nu te leven en niet te wachten. Vrijheid creëren om dit te kunnen doen!

Kijk en toen was ik er weer. Lekker hoor, inmiddels als weer 2weekjes aan de slag en volop genieten van het pad dat ik graag wil bewandelen!

Geplaatst in Bedrijf.