We gaan er voor!!

Van de week afgesproken voor een lunch met een collega. Het is altijd weer fijn elkaar te zien.  We doen veel via Skype, maar zo face to face is toch altijd gezellig.Allebei hebben we de vakantie achter de rug en kunnen er weer tegen aan. Het is dan toch tof om samen te kijken naar de opbouw van je business.

Voor haar was het echt een start!

Ze had zich voor de vakantie er al op gefocust, en ze was er klaar voor. In de vakantie had ze nog een goed boek gelezen en dus nu met volle actie er tegen aan!

Wat is het toch leuk om te zien hoe mensen naar iets toe groeien en er echt voor gaan! Geheel voorbereid zat ze op het terras! Klaar voor actie! En ik moet bekennen het gaf mij ook weer een lekkere push. Wat ben ik dan toch blij dat we elkaar kunnen steunen, helpen en delen. Delen is wel een belangrijk punt. Als je deelt krijg je terug, hoe dan ook!

Plannen is ook wel een belangrijk punt. Ik werk zelf met blokken en kleuren in mijn agenda. Geleerd bij een training. Behoorlijk intensief was dat wel, maar het heeft mij in een aantal opzichten wel veranderd. Een van de veranderingen is mijn planning….in blokken en kleuren! En het werkt, gewoon even volhouden! Een mens heeft ongeveer 3 maanden nodig om aan een verandering te wennen, dus houd het even vol!

Door deze blokken plan je je agenda ook niet te vol, want een te volle agenda is chaos en je kunt niet alles tegelijk doen. Daarbij heb ik eens gelezen dat je in 20% van je ingezette tijd 80% van je werk doet?? Kortom maak van die 20% een super 20%, want als je dat goed doet…..

Dus…blokken en kleuren! Wie interesse heeft, wil ik het graag uitleggen!

Mijn collega was ook geheel gefocust. Ze wilde alles gepland hebben, zo ook de evaluatie momenten. Dit hebben we gelijk gedaan! En natuurlijk zijn we flexibel. Het trainingsprogramma kan volledig aangepast worden aan ieders tempo. Dit geeft je de mogelijkheid een business op te bouwen naast andere activiteiten. Veel hebben een baan of een druk gezin, en zo kun je het volledig zelf plannen.

Super om met gemotiveerde mensen aan de slag te gaan. Mensen die een keuze maken het anders aan te pakken, iets voor zichzelf op te bouwen, bouwen aan vrijheid, aan een passief inkomen…en ik ben zeer blij dat ik daar een rol in mag spelen.

Voor mij was het dus een hele mooie start zo na de vakantie!

 

 

 

 

Geplaatst in Bedrijf.