SUNDAY!

Het is nu Zondagochtend rond half 9 en ik ben aan t werk. Voor sommige mensen zal dit een gekke dag zijn om te werken. Voor mij maakt het eigenlijk niet uit wanneer ik werk. Ik heb het de afgelopen weken druk gehad, en ik kreeg een berichtje dat ik iets vergeten was door te sturen. Ik was er een beetje door verrast, want over het algemeen overkomt mij dat niet. Maar A La! Mijn man ging met de hond de polder in, door het weiland van de buren, de favoriete wandeling van onze jonge hond. Dus ik ben  mijn PC ingedoken en heb alsnog de documenten verstuurd die ik vergeten was te versturen.

Het is een heerlijke zonnige ochtend en wat is er niet lekkerder dan op tijd op staan en aan de slag gaan.

Gisteren ben ik bij een training dag geweest en ja daar kwam toch ook naar voren dat het hard werken is als ondernemer. Uiteraard plan ik mijn dagen en vul mijn agenda net zo vol als ik zelf wil, maar als je wat wilt bereiken moet je zeker doorpakken.

Daarnaast is het zeer belangrijk de doelen helder te hebben voor jezelf en dan de focus te hebben en zoals ik al eerder in een ander blog schreef, je waarom! Daarna ga je met jezelf het commitment aan, en dat is nog wel eens lastig. Er zijn altijd redenen om dat even los te laten. Dat is waarschijnlijk het verschil tussen succesvol zijn of minder succesvol te zijn. De echte succesvolle mensen laten dit commitment niet los en hebben altijd FOCUS.

Mijn focus ligt op succesvol zijn en anderen te helpen succesvol te worden. In mijn business is dat een zeer belangrijke reden. Uiteraard krijgen mensen de begeleiding die ze willen en nodig hebben. Helemaal op maat aangepast. Maar ook zij moeten het commitment met zichzelf en met mij aangaan, anders werkt het niet. Vraag jij je wel eens af of bij hetgeen je doet je altijd focus hebt? En hoe zit het met jou commitment?

Geplaatst in Bedrijf.