SUMMERCAMP DENMARK

Voor hen die mij een beetje volgen, zal het niet ontgaan zijn dat ik deze zomer in Denemarken was. Ik heb daar een geweldige vakantie gehad, daar heb ik in mijn blog en op Social Media over geschreven.

Voor mij was het niet alleen vakantie houden, en genieten van het mooie land, maar ik ben ook 4 dagen op een Summercamp geweest.

 Het is voor mij wel duidelijk, dat als je een andere manier van werken wilt, een ander lifestyle er op na wilt houden en jezelf wilt ontwikkelen, dan is veel informatie tot je nemen en op zoek gaan naar de juiste mensen die je kunnen inspireren van groot belang.

 In Denemarken was dit op het 4 daagse Summercamp ruimschoots aanwezig. Er waren daar heel veel succesvolle mensen, die hun ervaringen, maar vooral ook hun kennis wilde delen.

 4 dagen volle bak gaan!

 Van vroeg in de ochtend tot in de avond waren er trainingen… SUPER!

Je zit daar met nog veel meer mensen die voor hetzelfde gaan, en dat geeft een enorme boost!

 Ik stond bijna te trappelen om direct naar huis te gaan en aan de slag te gaan. Ik had zoveel informatie gekregen, maar vooral ook succesvolle mensen gezien die iedere dag weer hun dingen doen, die ze met zichzelf hebben afgesproken. Duidelijke doelen voor ogen hebben, acties plannen en er voor gaan. Daar heb ik vol bewondering naar gekeken. Zij hebben de keuze gemaakt het anders te doen. Niet meer met tegenzin naar het werk, maar voor een andere manier van werken gaan!

 Ik heb destijds die keuze ook gemaakt, en er nog geen dag spijt van gehad. De kracht van mensen helpen, laten groeien en genieten van die groei. Dat is het mooiste.

 Maar de eerste stap is aan jou!!

 

 

 

Geplaatst in Bedrijf.