Moniek

Ambitie werkt voor je zelf

Moniek

Ik ben Moniek Ladage en werk als zelfstandig ondernemer. Ik wilde altijd al groeien en ontwikkelen en ik merkte dat ik dit ook aan anderen wilde doorgeven. Ik begeleid mensen  die ook als zelfstandige doorzetters aan de slag gaan en ook succesvol willen worden, en dat geeft een super gevoel.   Ik heb inmiddels een passief inkomen opgebouwd en heb nu de vrijheid waarvan ik altijd al droomde.

 

Maar voorheen was dat wel anders. Ik werkte als manager in de zorg en was verantwoordelijk voor een grote regio in het land. Ik zat dagelijks 3 uur in de auto om naar mijn werk te gaan, als ik het geluk had niet in een file te komen. Ik hees mij ‘s morgens in de auto, en er ‘s avonds naar huis er  weer in. Ik begon ‘s morgens met een volle mailbox, maar eindigde daar eind van de dag ook weer mee! Ik had geen tijd om te genieten van het leven en ik kwam niet toe om de dingen te doen die ik wilde doen. En toen ik merkte dat de waardering ook alsmaar minder werd  heb ik mij afgevraagd of ik dat nu echt zo de rest van mijn leven wilde?

Dat wilde ik dus niet!

Ik heb toen een besluit genomen! Ik ben weer aan het werk gegaan als verpleegkundige dicht bij huis. En dat was best heel leuk, totdat er een reorganisatie kwam en ik daar niet kon blijven!

En vanaf dat moment heb ik alleen nog maar gedacht, dat ik niets meer wilde laten afhangen van anderen! Ik wilde mijn eigen plan trekken!

Zelfstandig zijn

Ik ben als zelfstandig ondernemer aan het werk gegaan. Ik wilde het positieve verschil maken en vrijheid voor mijzelf creëren! Ik wilde mijn agenda zelf plannen! Werken wanneer en waar en met wie ik wil!

Uiteraard was dit nog wel even een zoektocht. Ik wilde iets anders, maar ik wist nog niet goed wat? En toen kwam ik iemand op mijn pad tegen, die de mogelijkheden bood waarnaar ik op zoek was. Ik heb de keuze gemaakt om de samenwerking aan te gaan. Ik heb eerst gekozen om dat naast mijn bestaande werkzaamheden te doen.  Dit was ook mogelijk, omdat ik vanuit thuis kon werken. Uiteraard was het doorwerken! Tijd vrijmaken! Eerder op staan, later naar bed en alle vrije uren werken aan mijn doel!

En toen mijn waarom duidelijker werd, mijn doelen geformuleerd waren en ik mij aan mijn eigen afspraken hield, toen gebeurde het! Mijn business ging groeien! Ik heb toen eerder ontslag kunnen nemen, dan dat ik ontslag kreeg.

En dat was een super gevoel!

En ik vind het zo fantastisch dat ik mensen  kan helpen die dit ook willen.  Dat ik de manier van werken kan doorgeven dat ook zij een eigen business met een passiefinkomen kunnen opbouwen!

Een optimistische houding is het geheim van succes (Dalai Lama)