Lekker Vakantie!

Ik heb de afgelopen weken vakantie gehad. Of liever gezegd….ik zit in mijn laatste week. We hebben besloten thuis te blijven, want we hadden nog wel het één en ander thuis te doen. Ik ben vooral ook bezig om mijn werkruimte in huis anders in te richten, soms wil je gewoon eens wat anders! Ik heb altijd veel ideeën, maar soms ontbreekt de tijd alles uit te voeren, dus t is nu mijn kans. Daarnaast wonen we heerlijk, dus eigenlijk is het altijd vakantie! En ik ben afgelopen april naar Dubai geweest, en dat zit nog vers in mijn geheugen! Wat hebben we genoten!

Zo tussendoor ben ik dan toch wel wat bezig, gewoon omdat ik het leuk vind. Tenslotte wil ik toch frequent  mijn blog schrijven, dus lekker tussendoor even aan het werk. Eerlijk gezegd voel ik mij dan toch het lekkerst. Ik vind immers wat ik doe het leukste wat er is!

Maar zo af en toe moet je ook wat inkopen doen, zo ook gisterochtend. Heerlijk na een wandeling met de hond even wat boodschappen gedaan. En uiteraard praat je zo eens met mensen. Zo had ik ook een gesprek met een ondernemer die in een centrum van de stad een winkel heeft. En ik moet toegeven dat ik ook altijd wel een winkel had willen hebben. Tegenwoordig kijk ik daar toch anders naar. Dagelijks fysiek in je winkel aanwezig zijn! Als je wilt uitbreiden, dan zou je personeel in dienst moeten nemen, met alle rompslomp van dien.  En lukt het eigenlijk wel om op vakantie te gaan?

De ondernemer die ik sprak gaat een week op vakantie. Veel is dat niet, maar waarschijnlijk moet je al heel veel regelen om een week vakantie te hebben.

Als ik dan weer naar huis rijd met mijn hondje op de achterbank, realiseer ik mij dat ik het toch heerlijk heb. Ik werk vanuit huis, doe veel vanachter mijn PC en heb contact met teamleden via skype. Uiteraard zien we elkaar ook, we spreken elkaar live ook regelmatig. Maar wat is het toch een enorm groot voordeel, dat ik geen pand hoef te huren! Dat ik geen openingstijden heb! Dat ik werk wanneer en met wie ik wil! Dat ik tijd heb om met de hond te wandelen! Dat ik overal kan werken waar ik wil!!

Kortom dat ik de volledige regie in handen heb! En het allerbelangrijkste is dat ik zoveel mensen kan helpen die ook de stap maken naar een andere manier van werken.  Net vakantie!!

Geplaatst in Vrijetijd.