KRIEBELS!

Ik begin nu een beetje de kriebels te krijgen. Nog krap 6 weken en dan ben ik op pad. Heerlijk, ik ga genieten van een mooie reis naar Amerika. In eerste instantie zou ik alleen gaan, maar ik heb nu  een reisgenoot.

Ieder mens komt op zijn pad leuke en vervelende dingen tegen. Zo ook ik. Binnen een hele korte tijd overleed mijn vader aan een longontsteking. Verdrietig en nog niet te bevatten gaan de dagen en inmiddels weken gewoon door. Gek… maar het is zo, en het is ook goed.

Wat ben ik dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gehad de tijd nog volledig bij hem te zijn. Ik heb mij niet druk hoeven te maken of ik wel vrij kon krijgen of wat dan ook. Met mijn manier van werken, kun je gewoon zelf plannen. En dat voelt goed!

Door dit verdrietig gebeuren heeft mijn moeder (zij zorgde al heel intensief voor mijn vader) nu meer tijd gekregen. En zo heeft zij nu gelegenheid om met mij mee naar Amerika te gaan. Eigenlijk vond ze het al helemaal niets, dat ik alleen zou gaan, dus nu gaan we samen.

Zoals ik in mijn eerste zin begon, komen nu de kriebels.  Het gaat best opschieten, dus we kunnen al vast een beetje gaan genieten van ons vertrek.Maar voor we echt weggaan, hebben we nog 6 weken om volledig aan het werk te gaan. Na een kleine break, is het morgen gewoon weer maandag. En gaan we lekker aan de bak!

Komende week is een mooi geplande week. Aanstaande dinsdag ontmoet ik een oud collega. Zeker 30 jaar niet gezien!

Je bent leuk bezig schrijft ze! Ze heeft wat op FB gekeken. Terwijl ik juist denk dat ik veel te weinig aandacht heb voor Social Media. Ik doe niet anders dan wat ik leuk vind! Mooi toch!

En ik ben heel druk bezig met nieuwe dingen, mijzelf ontwikkelen, kansen creëren en mensen helpen!

Steeds meer mensen hebben behoefte aan meer vrijheid in het plannen van het werk.  En dat kan ik bieden, met mijn systeem.  Concreet succes!

Geplaatst in Bedrijf.