Heerlijk!

Ik had met mijzelf afgesproken mijn ervaringen te delen in mijn blog. Uiteindelijk ging ik een prachtige reis maken. En dat is het!

We zijn vanaf de west kust van Amerika op pad gegaan. Alle dagen zoveel mogelijk de highway mijden om volop te genieten van de rust en ruimte dat Amerika heeft. Vanaf LA – Santa Monica ons laten afzakken naar San Diego om zo richting de Grand Canyon te gaan. Prachtige routes hebben we gereden, waar route 66 toch wel een hoogte punt van was. Samen met mijn moeder (81 jaar) de reis maken gaf wel een speciaal gevoel.

Na een zware periode van het verzorgen van mijn vader en uiteindelijk ook het overlijden thuis was ….heftig. Wat is het dan toch heerlijk dit samen te kunnen doen. Te genieten van alle mooie plekjes die we hebben aan gedaan. De Grand Canyon gaf mij in ieder geval een super gevoel. Het straalt zoveel rust uit. Of ik in een schilderij wandelde. Zo mooi, dat je bijna zou denken dat het niet echt is. Prachtig!

Zo af en toe laten we alles nog eens goed aan ons voorbij gaan. Morgen gaan we door naar Dallas. Dat is het laatste deel van onze reis. Maar voor nu genieten we nog en ben ik ontzettend blij dat we dit hebben gedaan, en dat het ook zomaar kan. Nou ja zo maar? …uiteindelijk is eerste instantie het opbouwen van een business s ‘avonds langer doorgaan en s’ morgens eerder op, maar dat is dubbel en dwars waard!

Geplaatst in Bedrijf.