EN JIJ?

Ambitie werkt voor je zelf

EN JIJ?

Wat is jou ambitie?

  • Altijd al de ambitie gehad een eigen onderneming te hebben?
  • Graag aan iets willen bouwen voor jezelf?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom dat dit niet gelukt is!  Of heb je geen idee hoe je het aan moet pakken Maar het is nooit te laat om je dromen waar te maken.

Ben je op zoek naar die nieuwe uitdaging? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Laten we dan eens afspreken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

OF

Vraag jij je wel eens af of je je huidige baan kan behouden? Of zijn er bij jou werk ook allerlei verschuivingen die het behoud van je baan niet garanderen? Heb je tegenwoordig nog wel baan garantie? Of heb je geen baan en solliciteer je je suf en wil het maar niet lukken?

OF

Zou je weer willen dromen? 
Heb je dromen?

Heb je je passie gevolgd, of zou je veel meer je passie willen volgen? Heb je je talenten wel voldoende benut of weet je dat er veel meer in je zit als dat je nu in je huidige baan kunt laten zien?

EN

Heb je voldoende tijd om volop van het leven te genieten?

Zou je niet veel meer vrije tijd willen hebben, zodat je veel meer met je geliefden samen kan zijn. Veel meer tijd voor elkaar hebben? En dan toch het inkomen hebben wat je nu hebt of meer. Want hoe heerlijk is het niet om werk te hebben wat je leuk vind? En zelf je agenda te kunnen beheren en vanuit huis werken. Zou jij dat ook niet willen? Wat het is toch super dat je een eigen onderneming kunt opbouwen en zelf kunt bepalen wanneer, waar en met wie je werkt?

Kortom....

allemaal elementen die voor jou ook kunnen werken? Maak dan vrijblijvend een afspraak en laten we kijken of mijn aanpak ook iets voor jou kan zijn?

Twijfel je nog? Of is het voor jou nog niet helemaal duidelijk of je voor jezelf wilt beginnen? De checklist kan je op weg helpen bij je keuze! Vraag hem aan!

 

Een optimistische houding is het geheim van Succes (Dalai Lama)