DE beste versie van jezelf!

De laatste tijd hoor ik het regelmatig. Zorg dat je beste versie van jezelf bent?!  Uiteindelijk gaan mensen voor jou!    OK!

Ik ben dus ook echt aan de slag om de beste versie van mijzelf te zijn.

Oeps!

Maar wat betekent dat nu eigenlijk?

Uiteraard goed voor jezelf zorgen. Ik vind mijn werk zo leuk, dat ik veel werk. Ik zie mensen regelmatig zich naar het weekend slepen. Ik eigenlijk helemaal niet. Ik heb mij ook anderhalf jaar geleden voorgenomen om alleen nog maar dingen te doen die ik leuk vind. Klinkt stoer, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Als je je missie voor ogen hebt, je waarom duidelijk hebt, gaat het goed. Maar dan vergeet je soms wel eens te stoppen.

En wat is dat dan, de beste versie van jezelf?

Voor mij is het niet alleen de buitenkant, maar vooral ook de binnenkant.

Ik heb dus besloten het anders te gaan doen. Meer tijd vrijmaken om te zorgen voor de beste versie!

Dus tijd vrijmaken om zondagochtend lekker met de hond op pad te gaan. Heerlijk genieten van het buiten zijn. Maar ik heb ook besloten mijn gezicht weer eens in de sportschool te laten zien. En ik moet bekennen…..het was weer lekker. Goed voor je buitenkant, maar misschien nog beter voor je binnenkant.  En die binnenkant geeft het juiste gevoel bij het samenwerken met mensen. Mensen die een besluit nemen en ook zelfstandig aan de slag willen, hebben dat gevoel nodig.

Smile is het motto! Zorg goed voor jezelf, ga het commitment aan en ga met veel plezier mij aan de slag! Wil je weten of mijn lifestyle ook iets voor jou kan zijn?

Maak een afspraak! Ik wil graag ook iets voor jou betekenen!

Geplaatst in Bedrijf.